Relevant blijven in een steeds veranderende wereld

De vrije ruimte

Green Valley werd in 1998 in Delft opgericht door pas afgestudeerde IT-ers met innovatieve ideeën op het gebied van (destijds nog jonge) website technologie. Sinds die tijd zijn we doorgegroeid tot het bedrijf dat we nu zijn: een groep van 60 enthousiaste mensen met een breed software portfolio op het gebied van communicatie, e-diensten en digitaal werken dat door zo’n 150 (semi)overheidsorganisaties wordt gebruikt.

Wij maken het werk van onze klanten beter en leuker, door de informatievoorziening bij de overheid en haar keten-partners te professionaliseren en te innoveren en open te maken.

Dit doen we vanuit de overtuiging dat onze klanten vrijheid en ruimte nodig hebben om hun eigen bedrijfsvoering naar eigen inzicht in te kunnen vullen. Dit opdat ze op hun beurt hun eigen klanten (burgers en bedrijven) optimaal kunnen bedienen.

Wij zijn gedreven om duurzame oplossingen aan te reiken.

Met open oog en respect voor de vrijheid van de klant in zijn keuze voor producten, diensten, partners en ritme. Vanuit het besef dat digitaal werken meer is dan het elimineren van papier, bedenken en maken wij software waarmee onze klanten en hun keten-partners digitaal kunnen samen-werken.

Altijd. Overal.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief

Contactgegevens

Louis Braillelaan 80
2719 EK Zoetermeer

T 015 25 11 000
F 015 25 11 001

Top