Rx.Enterprise, Roxit’s nieuwe oplossing voor zaakgericht werken

Met de Green Valley Zaaksuite en InProces van Brein heeft Roxit twee prachtige oplossingen voor zaakgericht digitaal werken in huis. Daarmee bedienen we samen meer dan 60 organisaties.

Hoe mooi zou het zijn wanneer we het beste van deze twee werelden met elkaar kunnen verbinden, waarbij wij de sterke punten uit beide oplossingen combineren tot één nieuwe oplossing voor zaakgericht werken. Precies dat gaan wij doen: een nieuwe oplossing, maar met behoud van de sterke punten van beide oplossingen:
ediensten
SaaS (Software-as-a-Service)
Een oplossing die volledig in de cloud draait op een robuust SaaS-platform met vele voordelen: het is schaalbaar en multi-tenant met een hoge beschikbaarheid (99,8%); Alles is redundant uitgevoerd; Een zaaksysteem met een moderne User Interface en zeer eenvoudig in gebruik. Het nieuwe zaaksysteem kent een rijke klantcontact-, kanaalondersteuning- en kennismanagement functionaliteit. De beste 'meer-gemeente-oplossing' die in de markt te krijgen is, met enkelvoudig beheer en meervoudig gebruik van content. Met ruimte voor 'couleur locale'  bij het gebruik van huisstijlen, documenten en websites en software die compliance "ademt".

Gemeente ZaaksysteemWij voldoen niet alleen aan alle standaarden op het vlak van informatiebeveiliging en kwaliteitsbewaking, wij zijn hier ook voor gecertificeerd met ISO 27001 en ISO 90001-certificaten. Daarnaast worden wij hier jaarlijks opnieuw -met succes- op geaudit, zodat uw online veiligheid geborgd blijft. En ook niet onbelangrijk, het nieuwe zaaksysteem is een oplossing die volledig op basis van Open API's werkt waardoor integratie met andere applicaties binnen uw landschap eenvoudig te realiseren is. Daarnaast bent u met deze oplossing goed voorbereid op Common Ground.

Rx.Enterpise, de oplossing voor Zaakgericht Werken
Een nieuwe oplossing vraagt ook om een nieuwe naam: Rx.Enterprise. Met het voorvoegsel ‘Rx.’ als herkenningsteken voor software uit de Roxit-familie. En ‘Enterprise’ om uit te drukken dat we meer bieden dan zomaar een zaaksysteem.icoon ZS

Rx.Enterprise is geen toekomstvisie, het is nu al werkelijkheid. U kunt het vandaag al zien en aanraken. Al onze innovatiekracht richten wij op één oplossing. Zo zal Rx.Enterprise zich blijven ontwikkelen zodat u voorop blijft bij nieuwe ontwikkelingen. Wel zo prettig, een zaaksysteem dat meebeweegt met alle toekomstige veranderingen waarmee u te maken krijgt.

Is uw interesse gewekt? Wij komen graag bij u langs om u mee te nemen in onze nieuwe oplossing. Neem vrijblijvend contact op met uw accountmanager of via het contactformulier.

Meer informatie

bent u enthousiast geworden over onze oplossingen of wilt u weten wat Rx.Enterprise voor u en uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op via onderstaande button voor een vrijblijvend gesprek.

Aanmelden nieuwsbrief

Contactgegevens

Louis Braillelaan 80
2719 EK Zoetermeer

T 015 25 11 000
F 015 25 11 001

Top